ALL IN ACADEMY

ALL IN ACADEMY (AIA) har kartlagt over 800 selskaper og organisasjoner i privat og offentlig sektor gjennom de siste femten årene. Med en unik innsikt i det norske næringslivet og utviklingen av dette, gir vi deres medarbeidere og ledere den mest relevante kompetansen i deres organisasjon gjennom våre AIA-sertfiseringer.

 

Sigurd Granmark er grunnlegger av akademiet, og er i tillegg foreleser og faglig ansvarlig. Gjennom et bredt nettverk hentes Nordens beste og mest aktuelle forelesere innen hvert fagfelt.

Vi tillater oss å si at vi har Norges desidert høyeste kompetanse innen hvert fagfelt for næringslivet.  

 

Kursene beskrevet i studieplanen kan gjennomføres hver for seg, eller de kan settes sammen til en full sertifisering tilpasset ditt selskap, etat eller organisasjon. Se nivåoversikt.

 

Alle kurs kan også tas som enkelstående dagskurs med eller uten avsluttende eksamen. 

 

Vi verdsetter det å være et akademi hvor hvert fag og forelesning skal være aktuell og tilpasses for den enkelte deltaker og organisasjon. Derfor sørger vi for at deres fagfelt og kompetanse synliggjøres i undervisningen, slik at det får betydning i deres bedrift hver eneste dag. AIA tilbyr utdanning for ledere, medarbeidere og organisasjoner.

Kontakt for All in academy