top of page
Black Marble
SIGURD FOREDRAG NETTSIDE.png
SIGURD FOREDRAG NETTSIDE.png
SIGURD FOREDRAG NETTSIDE.png

FOREDRAG

Sigurd Granmark har de siste 10 årene kartlagt hva som gjør at noen organisasjoner, utøvere, ansatte og lag alltid klarer å gjenskape de gode resultatene. Det viser seg at de beste ikke gjør andre ting, men de gjør ting litt annerledes.

BOOK NÅ
Black Marble

HVA 
Du skal forvente et foredrag som er laget til deg som kunde og som bidrar til målet med ditt arrangement. 

HVORDAN

Gjennom forberedende samtaler blir vi enige om hva dere ønsker å oppnå med samlingen og hvordan Sigurd skal bidra til dette. 

HVORFOR

Et foredrag som er laget for alle, treffer egentlig ingen. Det kan være inspirerende, underholdende og imponerende, uten at det gjør deg bedre.

Foredrag vi tilbyr

Noen av foredragene vi tilbyr

Office
KULTUR & ARBEIDSGLEDE

Kultur for næringslivet, er som gud for religion. Den er med oss hele tiden, har sterk påvirkning på valgene vi gjør, hvem vi identifiserer oss med og hva vi faktisk tror er mulig. I tillegg har alle hørt om den, men ingen sett den. Du vet at når du opplever en glede av å være på jobb, så er du på rett vei.

Colleagues at Work
LEDELSE

"Når du dør, så vet du ikke selv at du er død. Det er bare vondt for andre.

Det samme gjelder for dårlige ledere."

All Hands In
MOTIVASJON

Ett av de mest misforståtte begrepene i næringslivet er motivasjon. Derfor bookes ofte inspirasjonsforedrag som motivasjonsforedrag. Hva er forskjellen? Inspirasjonsforedrag er som en strikkmotor. Det er full fart i starten, men det går fort over. Fungerer perfekt når man vet at det er dette man ønsker. Av et motivasjonsforedrag skal du også forvente at deltagerne lærer hvordan de selv kan gjøre dette til noe varig.

Colleagues at Work
HYBRIDKONTOR

10 tips er en metodikk vi kan benytte på mine foredrag og tema som oppdragsgiver ønsker. Vi opplever at flere og flere ønsker denne konkrete og praktiske tilnærmingen. Metodikken går ikke utover energien, men styrker faglig utbytte. Her viser vi hvordan foredraget «Hybridkontor» kan presenteres med 10 tips.  Foredraget kan tilpasses til medarbeidere, ledere og en kombinasjon av begge.

bottom of page