Sult

Emner: Motivasjon, prestasjonskultur, medarbeiderskap, ledelse og utvikling.

  

"Hvordan gå sulten i et land hvor de fleste er mette?"

Komfort er sjelden en av hemmelighetene bak gode resultater. Hvis du har som mål å lykkes godt, så vær villig til å skape en organisasjon hvor folk er villige til å gjøre det som kreves. 

 

Hvordan bygger du en lidenskap for det å orke og jobbe, holde fokus og ha utholdenhet til å stå i en tøff hverdag over lang tid. Hvordan skaper du en drive som gjør at kraften i hele organisasjonen øker? 


"Loven om minste motstands vei", er gjeldene for mange, men det er sjelden den beste veien. Lær å sette pris på kontrastene i livet og arbeidslivet. Det er svært ofte i kontrastene de gode opplevelsene og selvtilliten ligger.


Sørg for å ha lang erfaring, ikke bare lang ansenitet. Tid må ikke forveksles med erfaring.

"Evig sult" vil gjøre deg evig relevant. Det er sjelden en medarbeider blir for gammel, men ofte at kompetansen blir det. 


Unge medarbeidere er fantastisk å ha rundt seg. De blir ofte bedt om å være tålmodige, men kanskje det de bør være er utholdende. Utålmodige medarbeidere som er utholdende nok ”til å ta trappen” for å lykkes, er fremtidens medarbeider. De som"tar heisen", møter  gjerne den "utholdende i trappen på vei ned igjen".

Kontakt for foredrag

foredrag@allin.no |  Tlf : 99211704