IMG_5938_edited_edited_edited.jpg

ALL IN EKSISTERER FOR Å GJØRE ANDRE BEDRE

MED BEDRE MENER VI MENNESKELIG OG ØKONOMISK VEKST

Siden 2014 har vi jobbet med over 1000 selskaper fra 2- 20.000 ansatte. Vi har hele veien vært overbevist om at mennesker og resultater må utvikle seg sammen. All In er også et navn som forplikter. For oss betyr det av vi alltid gjør det vi gjør skikkelig. Uttrykket kan også med fordel anvendes som en rettesnor ellers i livet. Det du gjør på fritiden, som foreder, som venn, hvordan du tar vare på deg selv og helsa di, tenk om du gikk “All in”? Aldri gjorde noe halvveis. Vi tror at du da ville hatt det bedre med deg selv og omgivelsene dine.

Uten menneskelig utvikling, har vi ikke skapt noe. Med eiere som har skrevet bøker som Muntlig formidling og KulTur, skinner det gjennom at vår lidenskap er samspillet mellom mennesker. Det vi har lært underveis er at det er mennesker som gjør teknologi lønnsomt. Derfor har vi utviklet oss til å bli spesialister på samspillet mellom mennesker, ved hjelp av teknologi, læring og opplevelser. Vi setter læring og innhold i sentrum og at teknologien vi anvender alltid skal være brukervennlig og sikre gode resultater. Framveksten av digitale læringsplattformer og digitalisert innhold gjør at læring kan skje 24/7 365 dager i året. Det inspirer oss og motiverer oss til å videreutvikle de beste løsningen med det beste innholdet.

All In vet at mennesker trenger fysiske møter for å lykkes. Vi vet også at kloden og selskaper må ha færre fysiske møter mellom mennesker for å lykkes i fremtiden. Dette er premissene for vår forretningsmodell og årsaken til at vi går All In 247365.

 

ANSATTE

SIGURD-PROFILBILDE-KONTOR-BAKGRUNN.jpg

SIGURD GRANMARK

DAGLIG LEDER
Profil_Allinn_Tor.pngKONTOR-BAKGRUNN.jpg

TOR HAUGNES

PEDAGOGISK LEDER
SARA-GRÅ-BAKFRUNN.jpg

SARA GRANMARK

GRAFISK ANSVARLIG
_DSC7563_edited.jpg

MALIN SKOG

TESTKOORDINATOR
 
SIGURD-FOREDRAG_edited.jpg

SIGURD

Sigurd startet All In i januar 2014. Før dette ledet han Adidas – gruppen i Norge. Han har over 20 års erfaring som leder av norske og internasjonale selskaper.

Siden 2014 har han kartlagt over 800 norske og internasjonale selskaper, i jakten på hva som skaper fantastiske organisasjoner.

 

Med rundt 100 foredrag i året er Sigurd en av de mest etterspurte foredragsholdere i Norge innen kultur, organisasjon, ledelse, digitalisering, motivasjon og det som gjør at mennesker i samspill lykkes.

Sigurd har også skrevet boken KulTur

 

TOR

Tor har i de 12 siste årene vært foreleser og programansvarlig for entreprenørskap utdannelsen på Handelshøyskolen BI.

 

Tor sine fagområder spenner over økonomisk historie, samfunnsansvar, bærekraft, etikk, sosialt entreprenørskap, kreativitet, team- og samarbeid, prosjektledelse, start-up, skalering, vekst- og finansiering.

 

På BI har han også jobbet mye med pedagogikk og digitale læringsverktøy.

 

Tor er utdannet historiker og bedriftsøkonom og har blant annet skrevet boken Muntlig formidling

tor-f.jpg