OM ALL IN LEDERPROGRAMMET

Vårt lederprogram er laget for deg som ønsker å utvikle deg som leder. Vi tilbyr et unikt program som gir deg praktiske verktøy, eksempler, det siste innen ledelsesforskning, teoretiske perspektiver og nyttige nettverkskontakter for din videre ledergjerning.

 

All In sin lidenskap er ledelse, læring og samspillet mellom mennesker. Vi setter din læring i sentrum. Lederprogrammet er samlingsbasertmed både fag og aktiviteter i tillegg til en online-plattform.

 

Her finner alt du trenger for å understøtte din læring, materiell, oppgaver, innleveringer og veiledning. Ved å velge å delta på lederprogrammet er du «All In» sammen med oss for å bygge deg til å være bedre rustet til morgendagens utfordringer, som leder og medmenneske.

 
DSC01269.jpg

FRA VÅRE TIDLIGRE

LEDERPROGRAMMER

Fag: Pellegrino Riccardi, Gjert Ingebrigtsen, Karina Hollekim, Ronny Deila, Tom Georg Olsen, Øystein Pettersen, Christian Berge

 

Helse: Yoga – Kaja Borgen. Fysisk trening – Espen Jansen.

 

Meditasjon: Erik Møller. Mindfulness – Mona Stenberg Gran.

 

Kveldsarrangement: Komiker - Terje Sporsem.

 

Poker: NM vinner Leif Eddy Iversen. Cocktailkurs – Steinar Jensen

Skjermbilde 2021-02-05 kl. 12.38.04.jpg
 

INNHOLD & GJENNOMFØRING

Lederprogrammet er basert på oppdatert forskningsbasert kunnskap, operativ ledererfaring , innsikt i det norske næringslivet og kartlegging av over 1000 organisasjoner. Alle samlinger gjennomføres med god formidling, engasjement, caser, praktiske verktøy for deltakerne i tillegg til uforglemmelige aktiviteter som bidrar til å gjøre lederprogrammet til en opplevelse!

 

PASSER FOR

Lederprogrammet passer for deg som enten ønsker å bygge en solid grunnmur i ditt lederskap og/eller deg som ønsker å forsterke den for fortsatt å kunne lede godt i det 21. århundre.

HVEM KAN DELTA

Kurset passer for alle

MÅLSETTING

Lederprogrammet har som mål om å gi deltakerne lederverktøy for fremtiden basert på det vi mener har virket i «fortiden». Verktøyene skal gi deg de beste forutsetninger for å lede mennesker med en lang fortid og en lang fremtid. Vi mener ubeskjedent at dette er Norges beste lederprogram for sertifisering av ledere.

Prisen er kroner 75.000,- inkluderer overnatting, alle måltider, kveldsarrangementer og tilgang til «All In Lederprogrammet online» i hele kursperioden og inntil et år etter ferdig lederkurs.

Påmelding nedenfor. Har du spørsmål om Lederprogrammet eller ønsker å melde på flere deltakere, ta kontakt med oss.