kjop.jpg

LYSBILDENE FRA SAMLING 2

Nedenfor finner du Sigurd sin presentasjon fra samlingen. Det er mye informasjon så det kan ta inntil 1 minutt å laste inn presentasjonen. Du trykker deg videre til neste slide nederst i presentasjonen. Klikker du nederst i høyre hjørne kan du laste ned presentasjonen. Vi minner igjen om at presentasjonen ikke skal deles med personer som ikke er tilknyttet Privatmegleren. 

Hvis du ikke har startet eller fullført det du bestemte deg for etter samling 1, så tenkt deg godt om før du legger til enda et område du ønsker å forbedre. Små daglige forbedringer vil gi deg fantastiske resultater på sikt. Lykke til!

Abstrakt Arkitektur

FOREDRAGET  FRA SAMLING  2

Nedenfor finner du Grethe og Thomas sin introduksjon samt Sigurd sitt foredrag fra samlingen. Filmen varer i 76 minutter, så her gjelder samme tips som på samling 1.

Se gjerne til du finner noe du vil jobbe videre med. Lag deg en plan for dette, gjennomfør

det du har planlagt og repeter denne prosessen. Dette kjennetegner de som lærer best og de som kommer til å bli best. Lykke til! 

SAMLINGSTEST 2

Undervisning i Norge handler i stor grad om å pugge en bok/ pensum og bestå en eksamen basert på dette. Svært ofte uten at dette blir omsatt til praktiske ferdigheter. Samlingene og samlingstesten har ingen funksjon hvis ikke du omsetter dette til praksis, og det gjør deg til en bedre megler. Ekstremt ansvar for egen utvikling er et fellestrekk ved de som presterer best. Du skal være en av disse!