KULTUR

I KulTur treffer du Sara, som er i starten av livet og arbeidslivet. På dagtid studerer hun der alle som vil bli noe i næringslivet studerer. På kvelden og natten jobber hun, og lærer av de som har levd nesten hele livet. Sara merker raskt at det er en forskjell på det studiene lærer henne om næringslivet på dagtid, og det folka hennes lærer henne om livet på kveldstid

KulTur har ikke som mål å forandre livet ditt, men personene i boken vil få deg til å tenke over livet ditt. Andersen, en tidligere stjerne i norsk næringsliv, viser hvorfor livet er den viktigste delen av næringslivet. Du vil se at motivasjon er den minst viktige delen av ordet motivasjon, og at forfengelighet er vårt fremste hinder for utvikling.

 

Fru Kristiansen, som har viet sitt liv til barn med en vanskelig start på livet, vil lære deg at hvem du har vært ikke har noe å gjøre med hvem du kan bli. Når du tror på det, kan du selv forandre litt på ditt liv.

 

Skal du bestille mer enn 20 bøker? Ta kontakt her.

kr 299,00

MUNTLIG FORMIDLING

I takt med økende digitalisering blir muntlig formidling stadig viktigere. Denne boken vil hjelpe deg å bli en bedre formidler slik at du når frem med ditt budskap.

kr 299,00

 

Sagt om boken:

«Haugnes og Ronæs formidler godt om formidling. Dette er en systematisk og lettfattelig oppskriftsbok for deg som vil bli forstått og overbevise andre.»

ristin Skogen Lund, 
konsernsjef i Schibsted

«To drivende, dyktige muntlige formidlere har skrevet en fantastisk bok om noe alle gjør, men få egentlig forstår. Les den.»

Håkon Haugli, 
administrerende direktør i Innovasjon Norge

ALL IN ALL AS

 

Org. nr. 917 554 803

ADRESSE:

Henrik Ibsens gate 42

0255 Oslo

DAGLIG LEDER

sigurd@allin.no 

+47 992 11 704

PEDAGOGISK LEDER

tor@allin.no
+47 464 10 802